Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Anna Rožňovcová|26. 3. 2024

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Ale to nebylo vše! Současně s veletrhem jsme uspořádali dny otevřených dveří přímo v sídle naší firmy, kde jsme našim zákazníkům představili svět digitálních technických map a ukázali, jak je využít ve svůj prospěch. A na našem Polygonu si mohli vyzkoušet různé nástrahy terénu, které jsou součástí každodenní práce. 🌍🚧. Navíc jsme měli díky Ipek možnost otestovat kameru Quickview 360 pro kamerové inspekce kanalizačních šachet, která spojuje snadné ovládání tyčové kamery s pokročilým shromažďováním dat a poskytuje výstupy s 3D modely.

Týden jsme zakončili návštěvou skupiny studentů z VUT, které jsme provedli naším Polygonem a ukázali jim, jak se v praxi používají naše technologie. Jejich nadšení a zvědavost byly inspirující 🎓💡.

Díky všem, kteří jste se přišli podívat a podpořili nás.


Další příspěvky

Přijďte se k nám podívat pod zem

Ponořte se do světa pokročilé lokační techniky právě ve chvíli, kdy se Brno stává epicentrem inovací během veletrhu AMPER. Přijďte za námi do pavilonu V ke kiosku 1.04 nebo nás navštivte přímo v našem sídle...

Anna Rožňovcová | 18. 3. 2024