Novinky

F. Willich GmbH + Co. KG. na návštěvě v Radetonu

Do Radetonu zavítal F. Willich GmbH + Co. KG. Německá továrna je jedním z předních výrobců stavební chemie v Evropě. Co nás ale hlavně zajímá je, že se v jejich portfoliu nachází pryskyřice a další hmoty pro bezvýkopové opravy kanalizací a šachet.

17. 1. 2024 |

Protože jde o jednoho z mála výrobců této chemie, který stoji na začátku obchodně ”potravinového” řetězce, očekáváme dobré dodací podmínky i cenu.

Jejich majstrštykem je pryskyřice typu ColdCuring ❄ pro studené vytvrzování kanalizačních vložek v přirozeném prostředí bez použití horké vody, páry či UV světla. Při této práci lze nechat celý vytvrzovací cirkus doma.

Podařilo se jim vyvinout také pryskyřici s dlouhým časem pro zpracování 🐌 , ale s rychlým nastartováním vytvrzovacího procesu 🐆  při kontaktu s teplem. Zázrak! 🙏  

Jako výrobci si mohou hrát s parametry jednotlivých pryskyřic, díky čemuž mají v portfoliu materiál pro jakoukoliv situaci v terénu.

V nabídce jsou:

👉 silikátové pryskyřice pro krátké vložky
👉 epoxidové pryskyřice pro studené i horké vytvrzování
👉 pryskyřice pro UV/LED světlo bez styrenu a s DIBT certifikací
👉 voděodolné pryskyřice pro injektáže
👉 materiál pro zakončování vložek v šachtě
👉 směsi pro opravy šachet

…a další materiály a příslušenství.

Stali jsme se zástupci tohoto výrobce pro Česko a Slovensko, a tak pokud by vás zajímalo více informací nebo byste si chtěli materiály vyzkoušet, ozvěte se nám.