Služební cesta do Dánska: Školení na zařízení DC SUPER FLEX ve firmě Dancutter

1. 3. 2024

Služební cesty jsou důležitou součástí moderního byznysu, který umožňuje zaměstnancům rozvíjet své dovednosti a získávat nové zkušenosti. Jednou z nedávných služebních cest našeho servisního technika nás zavedla do krásného Dánska, kde se účastnil školení na zařízení DC SUPER FLEX, které naše firma prodává.

 

Viborg, Dánsko

Naše firma vždy klade důraz na školení a odborný rozvoj svých zaměstnanců, a proto jsme byli nadšeni, že můžeme poslat našeho servisního technika do Dánska, aby se seznámil s technologií a provozem zařízení DC SUPER FLEX od společnosti Dancutter.

Dancutter je přední dánskou společností specializující se na výrobu a vývoj řezacích a frézovacích strojů pro širokou škálu průmyslových aplikací. Jejich DC SUPER FLEX je jedním z nejmodernějších a nejvýkonnějších strojů ve své kategorii a naši zákazníci si ho velmi oblíbili.

 

Služební cesta našeho technika byla zacílena na získání hlubšího porozumění zařízení DC SUPER FLEX a jeho schopnostem. Během několika dní strávených v Dánsku měl náš kolega k dispozici tým zkušených odborníků z Dancutter, kteří mu poskytli ucelené školení, které zahrnovalo jak teorii, tak i praktickou práci s tímto zařízením.

Kromě samotného školení měl náš zaměstnanec také možnost prozkoumat město Viborg a okolí. Viborg je známý svou krásnou historickou architekturou a pohodovou atmosférou. Naše služební cesty nejsou jen o práci, ale také o obohacení životního stylu a kultury.

Získané znalosti a dovednosti na této služební cestě nám umožní poskytovat ještě lepší podporu našim zákazníkům a zajistit, že zařízení DC SUPER FLEX od Radetonu budou fungovat na nejvyšší úrovni.


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024