Novinky

Na naší palubě vítáme nového partnera - ROM bv!

7. 5. 2024 |

V Radetonu jsme vždy usilovali o to, mít pro vás kompletní řešení v oboru kanalizací. Až dosud nám však chyběl jeden klíčový kousek skládačky, a to partner na vysokotlaké čištění. Za společníka jsme chtěli mít někoho, kdo má za sebou v oboru už něco zažité a kdo ve světě patří mezi TOP dodavatele.

Dnes pro vás ale máme obrovskou novinu. Tento poslední dílek jsme našli a zapadl přesně tam, kam má. Díky novému partnerství s firmou ROM bv vám teď nabízíme kompletní službu - od běžné údržby kanalizací až po pokročilé vysokotlaké čištění s možností odsání a vysátí nečistot.

Co to pro vás znamená? Nyní již můžeme nabídnout úplné řešení pro jakékoliv potřeby v oblasti údržby kanalizací. ROM bv je jednou z předních značek v oblasti výroby zařízení pro kanalizační služby, která navíc vyrábí přímo v Brně. To nám nejen usnadňuje logistiku, ale i servis a údržbu.

Spolupráce s ROM bv je výsledkem dlouhého a pečlivého výběru, který trval přibližně rok. Chtěli jsme se ujistit, že náš partner nebude jen dodavatelem, ale že bude sdílet naše hodnoty. 

V Radetonu děkujeme našim stávajícím i novým zákazníkům za jejich důvěru a těšíme se na další společnou kapitolu.