31 let pomáháme správcům inženýrských sítí a jejich dodavatelům 

KABELY       VODOVODY      PLYNOVODY      KANALIZACE     E-SHOP

RADETON ROADSHOW 2022 - JAKÁ BYLA?

Naši milí,


RADETON roadshow 2022 je za námi. Byla to opět jízda a to doslova. Přes 300 z vás si udělalo čas a přišlo si prohlédnout a vyzkoušet nejnovější přístroje a technologie v oblasti trasování kabelů a potrubí, pro boj s úniky vody a plynu nebo pro čištění potrubí.

Načerpali jste plno užitečných informací, vymněnili si cenné zkušenosti a seznámili se s přístroji, které představují v tomto oboru špičku.  A to vše v 10 městech během 14 dnů. Děkujeme!


A co vás na roadshow nejvíce zaujalo? Tak tady je krátká rekapitulace.

 
 

vGIS - TECHNOLOGIE, KTERÁ VIDÍ POD ZEM 

Tak o tuto technologii byl velký zájem zejména mezi správci IS. Vidět na tabletu nebo telefonu, jaké IS vedou na místě, kde stojím je opravdu pecka.

TRASOVÁNÍ PLASTOVÝCH VODOVODŮ BEZ SIGNALIZAČNÍHO VODIČE

 

Velkému zájmu se těšil přístroj AQUA PL - novinka v trasování plastových vodovodů bez signalizačního vodiče.

A funguje fakt skvěle.

REFLEKTOMETR SE SKVĚLÝM POMĚREM CENA/VÝKON

Velkou pozornost stále budí reflektometr TX8000 a to vzhledem k poměru cena/výkon, který tento přístroj umí nabídnout. Vysoká citlivost a zřetelné vykreslení křivky se nevidí ani u mnohem dražších přístrojů.


Samostatnou kapitolou byl pak okruh dotazů směřujících na technologie pro trasování nemetalických potrubí - FlexRod a FlexiTrace, a také trasování sond pomocí trasovacích prutů.

TLAČNÁ KAMERA, KTERÁ ZMĚŘÍ MÍRU ZANESENÍ POTRUBÍ

V inspekčních kamerách se nejvíc dotazů točilo kolem přístroje AGILIOS od firmy IPEK - tlačné kamery s měřicími funkcemi (např.:měření průměru potrubí, průměru přípojky, úhlu u kolene, velikosti trhliny apod.)  

Mechanické čištění potrubí - tak to byla parketa pro přístroj Miller od firmy PICOTE. Zaujal zejména vysokými otáčkami (až 2900/min), kompaktními rozměry a širokou variabilitou vyměnitelných nástavců.

BEZVÝKOPOVĚ OPRAVIT POTRUBÍ DOKÁŽE
I INSTALATÉR

Tato forma oprav potrubí budila velký zájem a to i u malých firem. Jednoduchá, rychlá a hlavně účinná oprava potrubí může rozšířit i vaše portfolio služeb. Více o této technologii také ve videu.

PIPE MIC - VYHLEDÁVÁNÍ  PORUCH
NA VODOVODECH ZEVNITŘ

Na roadshow jsme zjistili, že trasovací prut Pipe Mic prodáváme už 10 let, ale ví to málo kdo. O to větší radost nám udělalo, že se o tomto užitečném nástroji dozvědělo tolik nových lidí. Mrkněte, jak je jednoduché vytrasovat přípojku a přesně dohledat i poruchu na ni. 

OLLINY DO KAŽDÉ RODINY - DETEKTOR PLYNU PRO VŠECHNY PLYNAŘE

V oblasti plynovodů byl největší zájem o digitální tlakoměru Smart Memo - vychytralý digitální tlakoměr, který je schopen přizpůsobit se všem možným požadavkům na průběh tlakové zkoušky plynovodního, vodovodního či jakéhokoliv jiného potrubí.

Hned v závěsu pak byl detektor plynu Olli - nenápadný ruční detektor, který svojí univerzálností zastíní hned několik klasických přístrojù pro plynaře či revizní techniky.

ÚKLID PO ROADSHOW

 


Po roadshow jsme uklízeli a tak vybrané přístroje můžete získat v našem E-shopu v sekci bazar za zvýhodněných podmínek. Tak se mrkněte, jestli se vám nějaký nehodí do výbavy.

Připomeňte si pár momentů z naší roadshow, více fotek najdete na webu www.radeton.cz nebo na našem Facebooku a Instagramu.
Těšíme se na Vás v roce 2024.


Vaši Radetoňáci

Už od nás nechcete dostávat neodolatelné nabídky, neotřelé informace a užitečné rady? Škoda! Odhlásit se můžete zde.