TRASUJEME PLASTOVÉ VODOVODY

Pepa Pospíšil|18. 11. 2022

AQUA PL - LOKÁTOR PLASTOVÝCH POTRUBÍ BEZ SIGNALIZAČNÍHO VODIČE

 

Pro vodovody nyní přicházíme na trh s novinkou - lokátorem plastových potrubí bez signalizačního vodiče AQUA PL. Jedna se o mladšího bratříčka dobře známého lokátoru plastových plynových potrubí (také bez signalizačního vodiče). A jak už to tak bývá, je v mnoha ohledech šikovnější:

- především jeho způsob napojeni nevyžaduje přímý vstup do potrubí (u GasTrackeru je nutné demontovat plynoměr)

- stačí jej osadit na jakoukoliv armaturu v terénu a signál se šíři cca 250m na každou stranu. Při napojení na zavodněný hydrant je dosah trasování až 600 m na každou stranu.

Systém nyní v praxi testujeme a uvítali bychom pokud by tyto testy mohly proběhnout společně s vámi ve vašich vodárenských podmínkách.

Pokud chcete lokátor vyzkoušet, řekněte Pepovi:

Produktový manažer

Josef Pospíšil

+420 777 766 655

pospisil@radeton.cz


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Přijďte se k nám podívat pod zem

Ponořte se do světa pokročilé lokační techniky právě ve chvíli, kdy se Brno stává epicentrem inovací během veletrhu AMPER. Přijďte za námi do pavilonu V ke kiosku 1.04 nebo nás navštivte přímo v našem sídle...

Anna Rožňovcová | 18. 3. 2024