Nahlížecí kamera QuickView - kamarád do šachty

Lukáš Zelenický|17. 4. 2020

Šachtová nahlížecí kamera QuickView pomáhá v dalším odvětví! Firma PATOK, která se zabývá mimo jiné také čištěním potrubí, nalezla využití nahlížecí kamery QuickView při rychlých náhledech na míru znečištění kanalizace.

Pokud jste někdy sestavovali nabídku na čištění potrubí, aniž byste věděli, jak je zanesené, víte, že cenu musíte střelit tak nějak od boku. Náhled do potrubí před zakázkou by se hodil, ovšem průzkum potrubí klasickými tlačnými nebo pojezdovými kamerami je zdlouhavý, špinavý a v zanesených kanalizacích vlastně nemožný. Přitom se stačí do kanalizace jen podívat. A to je přesně disciplína pro šachtovou nahlížecí kameru QuickView. Díky ní firma PATOK předem ví, do čeho jde, a je schopná zákazníkovi sestavit nabídku na vyčištění potrubí mnohem přesněji.  

   

S kamerou QuickView dokáže firma PATOK nabídnout prostě něco navíc, což také velmi trefně sděluje ve svém prezentačním letáku sloganem "Když dva dělají totéž, není to totéž". Myslíme si, že lepší obrázek ilustrující smysl nahlížecí kamery QuickView snad neexistuje.

Děkujeme firmě PATOK za poskytnutí letáku a přejeme jí spoustu pohodových zákazníků, kteří si budou vážit spolupráce s tímto expertem v oboru. 


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024