Reflektometr CS90

Petr Svoboda|13. 5. 2021

„Impulzák“ střední třídy s 1ns šířkou impulzu a českým menu. Další přírůstek do našeho portfolia „impulzáků“ pro vyhledávání poruch na kabelech, který vyplnil mezeru v naší nabídce mezi základními a nejdražšími reflektometry!

Přednostmi reflektometru CABLESCOUT 90, které vás hned zaujmou, je perfektní držení v ruce a s tím spojené bytelné a odolné pouzdro. Dále pak velký displej s neuvěřitelně jasným podsvitem, který nás překvapil tak, že když jsme zvýšili jas na maximum, úplně jsme se lekli. :-) Po zapnutí si hned všimnete, že přístroj na vás mluví česky - a to se počítá.

CABLESCOUT 90 má sice netradiční zobrazení křivek na displeji, než na jaké jsme byli zvyklí u reflektometrů RiserBond, dá se ale na něj rychle zvyknout. Ovládání se více podobá už reflektometrům nejvyšší třídy Springbok z naší nabídky, kdy máte na displeji dvě okna. Na jednom je zobrazení celkové délky kabelu a na druhém vidíte zvětšený detail vybraného úseku. U CS90 je to ale naopak, než u přístrojů Springbok. To znamená, že celkový pohled je v dolní části displeje a detail v horní. Nové a netradiční je, že celkový pohled na křivku je na menší ploše displeje, než detail, který zabírá celou horní polovinu displeje.

Příjemné je to, že má CS90 nejkratší šířku impulsu nevídanou 1 ns, což tento reflektometr předurčuje pro pěkné vykreslení poruch i v těsné blízkosti přístroje.

I když má tento „impulzák“ výstup F konektorem, naleznete v příslušenství i párové připojovací kabely, takže jej bez problémů použijete i na silové nebo sdělovací kabely.

CABLESCOUT 90 je výrobkem od kalifonské firmy TEMPO, od které najdete v naší nabídce také velmi úspěšné produkty, jako je lokátor markerů EML 100 nebo Identifikátor párů 701K-G TONE & PROBE KIT.

                      


Další příspěvky

Přijďte se k nám podívat pod zem

Ponořte se do světa pokročilé lokační techniky právě ve chvíli, kdy se Brno stává epicentrem inovací během veletrhu AMPER. Přijďte za námi do pavilonu V ke kiosku 1.04 nebo nás navštivte přímo v našem sídle...

Anna Rožňovcová | 18. 3. 2024

Služební cesta do Dánska: Školení na zařízení DC SUPER FLEX ve firmě Dancutter

Služební cesty jsou důležitou součástí moderního byznysu, který umožňuje zaměstnancům rozvíjet své dovednosti a získávat nové zkušenosti. Jednou z nedávných služebních cest našeho servisního technika nás...

1. 3. 2024