Nová aplikace od firmy Esders pro rychlejší výsledky měření

Filip Ondráček|3. 12. 2021

Další krok v naší plynařské evoluci?

 

Revoluci v plynárenském oboru jsme vám hlásali už s příchodem přístroje OLLI, který toho umí opravdu hodně a místo tahání mnoha přístrojů vám stačí vzít 1.

Teď ale přichází další senzace na cestě evoluce: Aplikace, se kterou můžete poslat výsledky měření zákazníkovi rovnou z telefonu.

 

 

>>> Aplikace dává plynařině nový rozměr. Můžete přehledně, rychle, ale hlavně efektivně kompletovat výsledky naměřených hodnot.

VYCHÁZÍ Z POTŘEB ZÁKAZNÍKŮ
Esders Connect je aplikace od německé společnosti Esders, s jejíž pomocí dostanete hodnoty naměřené v terénu do elektronické podoby rychle a elegantně. Umožní vám tak předat protokol s výsledky hned po skončení měření, ať už po revizi průmyslových areálů, odvzdušnění plynovodu či detekci úniku v objektech. Tím vám odpadá vytváření protokolů po práci a s tím spojené papírování nebo riziko opomenutí. Naměřené hodnoty prostě hned pošlete a můžete to pustit z hlavy. 
Aplikace funguje jak pro systém Android, tak i pro iOS. V Radetonu pracujeme také na českém překladu, aby práce s aplikací byla co nejpohodlnější. S aplikací lze aktuálně propojit tři přístroje od společnosti Esders z řady HMG3 a to již zmíněný detektor OLLI a detektor GasTest delta3 a tlakoměr smart memo.

 

 

IHNED Z MOBILU NEBO POZDĚJI Z POČÍTAČE
S přístrojem pracujete tak, jak jste zvyklí. Naměřené hodnoty se ukládají do paměti přístroje. Ve chvíli, kdy chcete hodnoty odeslat, spustíte aplikaci na vašem mobilním telefonu nebo tabletu a pomocí Bluetooth spárujete s přístrojem. Vyberete, kam se naměřené hodnoty mají odeslat. Lze zadat až 3 e-mailové adresy naráz. Měření vybíráte z paměti přístroje a po odeslání vám na zadané e-mailové adresy dojde PDF soubor s naměřenými hodnotami. Soubor obsahuje datum měření, počáteční a koncový čas, výrobní číslo přístroje, a samozřejmě graf, na kterém je vidět jak měřené hodnoty v průběhu času rostly, popř. klesaly.
K protokolům se lze dostat také přes webový prohlížeč, není třeba instalovat žádný program. Odtud si lze soubory s naměřenými hodnotami také stáhnout a odeslat.

 

Zajímá vás to? Více vám o tom poví:

Produktový manažer:

Filip Ondráček

tel: 777 822 411

ondracek@radeton.cz

 


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024