Bezvýkopové opravy s Radetonem

Michal Juráň|2. 12. 2021

Taky vás štvou rozkopané cesty a věčné uzavírky? Víte, že je spousta možností jak například kanalizaci opravit bezvýkopově?

Radeton spolupracuje s německým výrobcem IST (I.S.T. Innovative Sewer Technologies GmbH) který se od roku 1998 specializuje na řešení technologií pro bezvýkopové opravy a renovaci kanalizací. Díky dlouholetému vlastnímu vývoji již dokáží pokrýt kompletní potřeby koncových zákazníků: vyčištění, přípravu na opravu a zároveň nabízí i vše potřebné pro následnou renovaci potrubí. Jejich řešení nabízíme v Česku i na Slovensku. Umíme předvést i poradit.

>>> Kdybych měl jednoduše popsat jak funguje řešení tak ve stávajícím poškozeném potrubí vytvoříme pomocí opravného rukávu trubku novou.

UV PRO RYCHLEJŠÍ VYTVRZOVÁNÍ
Firmy, které se touto technologií oprav zabývají již dlouhodobě a zatím využívali pro vytvrzení opravného rukávu teplou vodu se kterou je práce zdlouhavá nově přecházejí na vytvrzování pomocí UV světla. Na vše se čím dál více pospíchá a proto je přechod na rychlejší a pohodlnější variantu vytvrzení pomocí UV světla jasným krokem.

PRO MALÉ I VELKÉ
Možnosti bezvýkopových oprav máme k dispozici jak pro krátké malé úseky poškozeného potrubí tak pro celé dlouhé úseky velkých průměrů. Stačí se jen s námi pobavit nad problémy, které chcete v terénu vyřešit. Všem zákazníkům rádi poskytujeme komplexní informace a vždy prodiskutujeme technickou náročnost oprav.

ŽÁDNÁ RAKETOVÁ VĚDA
Co si budeme povídat, koupě strojů je jen jedna část, další je mít někoho kdo bude stroje obsluhovat, což je v dnešní době častý limit, na který často se zákazníky narážíme. Snad vás uklidní, že technologie od IST je natolik “user friendly”, že pro její obsluhu nebudete potřebovat 3 raketové inženýry, ale vládne to i běžný člověk :)

    

 

PÁR SITUACÍ Z PRAXE

ČIŠTĚNÍ
Pro vyčištění před opravou je možné využít buď frézovací a čistící stroje Picote (www.picote.cz), nebo pro větší průměry čistící a instalační roboty IST. Oba systémy vám rádi pro srovnání předvedeme.

MOŽNOSTI OPRAV

  • - Použití krátké lokální opravné vložky
  • - Použití vytvrzovacího LED světla např. v přípojkách
  • - Použití vytvrzovacího UV světla v delších úsecích
  • - Nebo využití stále ještě nejpoužívanější metody vytvrzení – teplé vody nebo páry

Každá technologie má svoje pro i proti, my máme výhodu, že máme zkušenosti se všemi a umíme je předvést i v terénu. Všechny parametry s vámi rádi také telefonicky prodiskutujeme.

 

 

Zajímá vás to? Více vám o tom poví:

Produktový manažer:

Michal Juráň

tel: 773 779 133

juran@radeton.cz

 


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024