ESDERS CONNECT - ČÍM UMÍ ZAUJMOUT?

Filip Ondráček|14. 11. 2022

 

Kde je tedy její kouzlo?

Aplikace Esders Connect vám okamžitě v terénu odešle veškerá data z měření do e-mailu v pdf formátu. U přístrojů, které v sobě mají zabudovaný bluetooth modul, lze pomocí chytrého telefonu vygenerovat PDF protokol z právě provedeného měření. Aktuálně tato funkce jde u detektoru OLLI, testeru provozuschopnosti GasTest delta 3 a digitálního tlakoměru Smart Memo. Měření s přístrojem provedete tak, jak jste zvyklí - to se uloží do paměti přístroje. Následně chytrý telefon připojíte k přístroji a na displeji telefonu se vám zobrazí všechna uložená měření v paměti přístroje. Vyberete to konkrétní měření a odešlete si ho na předem nastavený e-mail. A to je vše. Takhle jednoduše si vygenerujete PDF protokol s naměřenými hodnotami.

 

A co dopisování doplňujících údajů?

To se vždy hodí. Novinkou této funkce je právě možnost přidání si doplňujících údajů k provedenému měření. Data, která vytvoří detektor se ukládají automaticky a nejdou změnit, jako např. datum a čas začátku a konce měření, naměřené hodnoty… Doplňované / zapisovatelné údaje jsou data, která nevzniknou samotným měřením, ale dopsáním určitých informací, které jsou pro vás důležité. Tyto informace se poté propíší do samotného pdf protokolu.

Sami si můžete nastavit, jaké informace chcete k měřením doplňovat. Takovými údaji mohou být např. jméno zákazníka, číslo zakázky, adresa měření, číslo bytu, jméno pracovníka, podpis pracovníka nebo zákazníka aj. Takto dopsané informace vám ušetří čas při identifikaci jednotlivých měření.

 

TIP NA ZÁVĚR: Odešlete si PDF protokol na e-mail hned po ukončeném měření. Ušetříte si čas strávený u počítače a papírové protokoly se vám už nikdy neztratí.

Podívejte se také na VIDEO, jak si k měřením jednoduše přiřadíte dopisovatelné údaje a odešlete si jej na e-mail.

 

Zajímá vás to? Více vám o tom poví:

Produktový manažer:

Filip Ondráček

tel: 777 822 411

ondracek@radeton.cz


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024