ASTERA WATER PARTNER SUMMIT 2023

Jakub Dirhan|18. 1. 2023

SATELITNÍ VYHLEDÁVÁNÍ ÚNIKŮ VODY - novinky ze summitu ASTERRA Water partner 2023

ASTERRA Water Partner Summit je za námi - třídenní konference sdílení znalostí a prezentací od předních světových vodohospodářských profesionálů, zaměřená na satelitní vyhledávání úniků vody. Na summitu byly představeny také novinky, např. nový systém AI, pořízení formou SaaS (SW as a Service), který výrazně snižuje vstupní náklady atd.

Technologie satelitního vyhledávání úniků vody se využívá ve více než 59 zemích světa (např. vodárny v Belgii využívají satelitní analýzu na 100% svých sítí), a tak stojí za to si ukázat pár dat:

📌odhalilo se 75 000 úniků,
📌které ušetřily 169 280 mio galonů pitné vody,
📌snížili se emise CO2 o 108 339 tun,
📌a uspořilo se 423 200 MWh energie

A věděli jste, že organizace SUEZ ( druhá největší mezinárodní skupina v oblasti vodárenství v ČR, která  dodává pitnou vodu téměř 1,1 milionu obyvatel a odkanalizovává odpadní vody pro 1 milion obyvatel) šetří v Anglii díky ASTERRA 83 milionů litrů pitné vody denně!

Pokud vás zajímá technologie satelitního vyhledávání úniků vody a kde všude ji v ČR využíváme, tak napište Jakubovi (dirhan@radeton.cz) nebo Pepovi (pospisil@radeton.cz). Podívejte se také na web https://unikyvody.cz/

Během roku vám představíme další případové studie, poskytneme informace o startech nových SAR družic atd. Budeme se také podílet na organizaci Innovation Summit Roadshow - cesty za poznáním technologií zaměřených na vodárenství z Izraele.

Chcete se dozvědět více o této technologii?kontaktujte Jakuba

Produktový manažer

Jakub Dirhan

+420 608 733 337

dirhan@radeton.cz


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Přijďte se k nám podívat pod zem

Ponořte se do světa pokročilé lokační techniky právě ve chvíli, kdy se Brno stává epicentrem inovací během veletrhu AMPER. Přijďte za námi do pavilonu V ke kiosku 1.04 nebo nás navštivte přímo v našem sídle...

Anna Rožňovcová | 18. 3. 2024