Navštívili jsme společnost DANCUTTER

Jakub Ulbrich|15. 2. 2023

Dancutter - přední výrobce tlačných fréz pro sanaci potrubí

Začátkem února jsme společně s našimi zákazníky navštívili společnost Dancutter v Dánsku - předního výrobce tlačných fréz pro sanaci potrubí. Mohli jsme tak vidět přímo v praxi nejnovější přístroje z nichž mj. zaujaly inovativní robotické řezačky. Přiblížili jsme tak našim zákazníkům tuto technologii, viděli přístroje přímo v akci a mohli si vše vyzkoušet a osahat. A to je neocenitelná zkušenost. 

Do Česka a Slovenská dovážíme frézy Mini Bike, Super Flex a Maxi Flex pro frézování v potrubí od DN50 do DN400 ve vzdálenostech až do 75m. Typickými aplikacemi jsou odstranění vniklých předmětů, zakrácení vsazených přípojek, odstranění betonu nebo otevření zaslepených přípojek v sanačním rukávci.

Prohlédli si zázemí firmy, probrali detaily o mašinách, absolvovali servisní školení a nasáli jejich firemní filosofii postavenou na rodinných principech. Jsme připraveni vám povědět o frézách více a předvést je v terénu, ale také poskytnout vám technickou podporu a plnohodnotné servisní zázemí.

Pokud vás tato technologie zajímá, napište si o více informací Jakubovi (ulbrich@radeton.cz) a podívejte se na náš web, kde najdete více informací.


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024