Radeton na konferenci SOVAK

Patricie Emma Bajcsy|7. 11. 2023

Radeton se účastnil konference SOVAK - Provoz vodovodů a kanalizací. Dvoudenní konference se konala v Liberci ve dnech 1. a 2. listopadu 2023 ve Wellness Hotelu Babylon.

Na konferenci jsme se vydali v super silném obsazení v sedmi lidech a navíc s námi byl i náš kamerový vůz, který byl k vidění po celou dobu konference přímo před vchodem do hotelu, do jeho kongresové části.

Kromě něj jsme s sebou přivezli také:

💦 Systém plošné detekce úniků vody Zonescan
🤖 Umělou inteligenci pro kamerovky potrubí
🚐 Kamerový vůz připravený ihned k dodání
🥃 1,75l láhev rumu Plantation XO
🔐 Wellness pobyt v trezoru

Na stánku nás navštívila řada našich klientů, partnerů a také hodně návštěvníků, které zaujala naše malá expozice ve chvíli, kdy procházeli okolo. Velký zájem budil systém Sarida - umělá inteligence užívaná pro vyhodnocení možných vad a překážek v potrubí při jeho kamerových inspekcích. Systém šetří čas a také náklady na lidskou obsluhu, sám vyhodnotí a zvýrazní všechny defekty a okamžitě je klasifikuje. Lze jej využít jak v reálném čase, přímo během probíhající inspekce, tak později k analýze již natočeného videa z kontroly.

Hodně pozornosti poutal také velký předváděcí model zpětné klapky MwStop, který předváděl na modelu potrubí naplněného vodou její reálnou funkci.

Dalším tahákem byl systém plošné detekce úniků vody Zonescan, který je doprovázen velmi propracovaným a chytrým cloudovým řešením pro vyhodnocování úniků Zonescan.NET, ke kterému se lze vzdáleně připojit z jakéhokoliv zařízení a které umožňuje kompletní správu a přehled o naměřených hodnotách. K systému patří také program Zonescan INSTALL, který obsluhu provede celou instalací systému v jednotlivých krocích velmi názorně a to jak přípravnou fází uvedení zařízení do provozu, kterou lze provést ještě v pohodlí firmy, tak samotnou instalací v terénu.

Velmi populární mezi návštěvníky byla naše soutěž, kterou jsme si připravili. Cenou pro soutěžící byl víkendový wellness pobyt v Hotelu Sen. Stačilo uhodnout hádanku s klíčovým číslem a během soutěže se o to pokusilo mnoho desítek návštěvnic a návštěvníků našeho stánku, řada z nich mnohokrát :) Heslo bylo prolomeno vítězkou asi v polovině prvního dne konference.

No a v neposlední řadě pozornost poutala veliká 1,75 litrová láhev kvalitního rumu Plantation XO, která byla také ozdobou (a následně vypitou ozdobou) našeho stolu při krásném společenském večeru v závěru prvního dne konference.

Konferenci hodnotíme jako firma pozitivně, přinesla nám řadu příjemných setkání s klienty a partnery, řadu odborných rozhovorů a hezkých momentů. Děkujeme všem, kteří nás na stánku navštívili, za přízeň a budeme se těšit na další příležitost ke vzájemnému setkání zase příští rok, zase v jiné sestavě a síle našeho týmu.


Další příspěvky

Červen se v Radetonu nesl ve znamení úspěšných školení

V polovině června se konal XX. ročník tradičních třídenních školení na trasování inženýrských sítí v krásném prostředí u brněnské přehrady. Obou akcí se zúčastnilo přes 50 nadšených profesionálů z...

4. 7. 2024

Půdní mikrofony společnosti Gutermann

Švýcarská firma Gutermann byla založena v roce 1948 pod názvem S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu jako první švýcarský výrobce detektorů netěsností, lokátorů potrubí a ventilů. Od 80. let minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024