Pipetronics - výrobce robotů a příslušenství pro renovaci potrubí bez nutnosti výkopů

Michal Juráň|21. 11. 2023

Radeton vždy hledá to nejlepší do terénu. Víme, že kvalitních výrobců je na na trhu dostatek. Ale stačí jen kvalita?

 

Co spolehlivost, servis a podpora nebo inovace či zlepšováky, to jsou parametry které nás osloví. Jenže ono to má jedno velké ALE a tím je, že my nejsme uživatelé. Proto vozíme zkušené borce z terénu s námi na výstavy po světě a necháme si poradit. Výstavy jako IFAT nebo Ro-KA-TECH nám v tom pomáhají.

Pipetronics je velmi korektním partnerem, který řeší co vše uživatel plánuje opravovat a ukazuje možnosti. Co je ale nejdůležitější oni poslouchají potřeby uživatelů a vyvíjí svoje stroje tak, aby byly co největšími pomocníky v terénu.

Pipetronics dlouhodobě dodává pojezdové renovační roboty.

 

Poslední novinkou je tlačná elektrická fréza (eCutter 10/30 lateral), která umí díky přidaným vodním tryskám lépe zajet do potrubí, ale hlavně umí zatočit díky regulaci trysek.

 

Pro transport na hůře dostupná místa je demontovatelný na tři části.

 

Chcete-li se o přístrojích Pipetronics a jejich možnostech dozvědět víc, ozvěte se nám a rádi Vám poradíme.

Michal Juráň

juran@radeton.cz

773 779 133


Další příspěvky

Červen se v Radetonu nesl ve znamení úspěšných školení

V polovině června se konal XX. ročník tradičních třídenních školení na trasování inženýrských sítí v krásném prostředí u brněnské přehrady. Obou akcí se zúčastnilo přes 50 nadšených profesionálů z...

4. 7. 2024

Půdní mikrofony společnosti Gutermann

Švýcarská firma Gutermann byla založena v roce 1948 pod názvem S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu jako první švýcarský výrobce detektorů netěsností, lokátorů potrubí a ventilů. Od 80. let minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024