Vezem´ vám novinky

Jakub Ulbrich|12. 11. 2018

Jednou ročně vyrážíme k našemu dodavateli inspekčních kamerových systémů iPEK na Sales meeting konferenci. Distributorům z celého světa na ní iPEK představuje novinky a probere všechno, co se v iPEKu za uplynulý rok událo.

A jaké jsou ty představené novinkyiPEK má novou generaci tlačných prutů Agilios pro tlačení kamerové hlavy v kanalizaci. Design je nejen krásný, ale také funkční a celý systém je dost odlehčený. I tuto generaci může ovládat řídicí jednotka VC500 se všemi „dospěláckými“ funkcemi pro největší inspekční specialisty. 

Pro spoustu Agiliosáků je řídicí jednotka VC500 prostě kanón na vrabce, funkce dost předimenzované - a tedy zbytečné drahé. A tak se iPEK rozhodl udělat aplikaci pro tablet, díky které je možné tlačnou kameru Agilios ovládat. Jednoduché, funkční a levné řešení. 

iPEK toho chystá mnohem více, ovšem spoustu toho je ještě ve vývoji, a tedy určeno jen pro oči distributorů. Každopádně se můžeme opravdu těšit na postupné dávkování malých revolucí v oboru inspekcí kanalizací.

Součástí akce bývá i soukromý Oktoberfest. Jenže my spěchali za vámi, a tak jsme o něj letos přišli :). Každopádně i tak se o nás postarali se vší parádou: seznamovací raut, večeře v typické staré německé hospodě, kde se jedlo rukama (kolena, knedle, maso, zelí apod.)... no rukama, každý měl vlastně k dispozici prkýnko, nůž a vařechu. A na krk jsme dostali starou sepranou zástěru, abychom si nepocintali ty naše menedžr obleky :).

Abychom nezapomněli! Cestou jsme zvládli ještě školeníčko ve firmě WinCan, která dělá software pro inspekce kanalizací. Je v úzké spolupráci s výrobci kanalizačních kamer jako je například právě iPEK. Obohacuje je o profesionální software pro záznamy inspekcí kanalizací a jejich protokolování. Na špičkové úrovni! Nestačí kanalizaci jen projet kamerou a investorovi ukázat „HELE KUKEJ, JE TO CELKEM V POHO“. Pokud chci být profesionál, musím podat profesionální výstup, tedy okomentované video z inspekce, model sítě se zaznačenými anomáliemi nebo třeba i odhad nákladů na opravy. Takže to jsme se naučili ovládat. Naučíme to i vás!

Ing. Jakub Ulbrich (ulbrich@radeton.cz, +420 776 887 889)!


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024