Máme rádi výzvy

Bětka Blahová|30. 7. 2018

Tělo i duše potřebují nové výzvy. (P. Coelho)

Jak už jste pravděpodobně zaznamenali, v Radetonu se sešla zajímavá parta nadšenců. Nadšenců nejen do technologických novinek, ale také do sportu a sebepřekonávání. A tak v Radetonu vznikla nová tradice v duchu výše zmíněného citátu Paola Coelha.

Každý rok nyní Radetoňáci pokořují nějakou sportovní výzvu. Zocelujeme tím jak svoje svaly, tak také týmového ducha, kterého si často i vy, zákazníci, chválíte.

Minulý rok jsme běželi pro dobrou věc na „Prýglu“, kde to někteří dobře znáte z našich vícedenních školení. A protože jsme „špičkoví borci ze štatlu“, co se jen tak z něčeho nepo… (na zadek neposadí), letos se radetonský tým opravdu vyhecoval a vydal se na překážkový závod Urban Challenge

5 km dlouhá trasa spojovala běh industriálním areálem Královopolská a zdolávání různých nástrah a překážek. Museli jsme tedy šplhat, skákat, plazit se v prachu, prolézat, dokonce i podlézat :). Ronili jsme doslova krev, pot a někteří z nás i slzy při překonávání svých strachů. Ale jak říká jedno přísloví: bolest je dočasná, hrdost je věčná. Doběhli jsme doslova nadšeni a z celkového počtu 50 týmů obsadil tým Radetonu krásné 10. místo!


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Přijďte se k nám podívat pod zem

Ponořte se do světa pokročilé lokační techniky právě ve chvíli, kdy se Brno stává epicentrem inovací během veletrhu AMPER. Přijďte za námi do pavilonu V ke kiosku 1.04 nebo nás navštivte přímo v našem sídle...

Anna Rožňovcová | 18. 3. 2024