Do Německa pro nové zkušenosti a dovednosti

Monika Pečarová|11. 7. 2017

Z Česka to měl Jakub 900 km, ze Slovenska Marián ještě o 200 km dále. Naší „eskovou“ Teslou se hoši vydali za novými informacemi do městečka Sprockhöevel nedaleko Dortmundu k našemu dodavateli přístrojů pro měření koncentrace odorantu v plynu. Firma Axel Semrau má v tomto oboru více než 35leté zkušenosti.

Setkání distributorů 

Akce se účastnili zástupci z Itálie, Francie, Španělska, Turecka, Indie a USA. Vše začalo školením detailů stávajících přístrojů (technická specifikace, obsluha, údržba), kterými jsou 

ruční analyzátor ODOR handy plus pro měření koncentrace odorantu v terénu
a
chromatograf ODOR on-line pro nejpřesnější koncentrace odorantu rozkladem na jednotlivé složky.

Novinka

Firma představila nový stacionární analyzátor odorantu ODOR easy. Jde o velmi jednoduchý a cenově dostupný analyzátor určený k permanentní instalaci na jedno místo, který měří koncentraci odorantu v potrubí v předem stanovených intervalech a naměřené hodnoty odesílá na dispečink k dalšímu zpracování.

Po práci legraci

Nejen prací živ je člověk. Němečtí partneři se tedy postarali i o volný čas účastníků, které vzali na prohlídku zámku Schloss Burg. Ten se tyčí nad řekou Wupper již 9 století.

A protože jíst se musí, hoši zažili i hody v restauraci Wuppertaler Brauhaus. Budova sloužila kdysi jako krytý bazén.


Další příspěvky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem tvořily dlouhé fronty 👓!

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024