Novinky

Ohleduplně a odpovědně

Věříme, že aktuální situaci s koronavirem nepodceňujete a chráníte se, ať už jste v práci, doma, na zahradě nebo na chalupě.

16. 3. 2020 |

 

Také my v Radetonu se snažíme chovat odpovědně, a proto část našeho českého i slovenského týmu pracuje z domova. Záleží nám na vás, a proto se budeme starat stejně intenzivně jako z kanceláře. Rozdíl v kvalitě a rychlosti komunikace ani nepostřehnete :).

Ve firmě zůstal jen nezbytně nutný počet lidí, abychom mohli přístroje pro vás nejen přijímat, ale také vám je expedovat. Náš servis je také otevřen a v plném nasazení, takže ani v tomto směru vás nenecháme ve štychu. Osobní návštěvy z důvodů, které jistě pochopíte, jsme pro vaše i naše dobro odložili, až se přežene doba koronavirová.

A teď dobrá zpráva! Vzpomínáte si, co všechno se dá dělat s našimi multifunkčními šátky? Lidová tvořivost zase zabodovala, a tak naši zákazníci rozšířili funkci "po flámu" o další rozměr. Šátek se může hodit, pokud nemáte k dispozici vlastní roušku.

         

Děkujeme Martinu BeranoviĽubomíru Kucbeľovi i Petru Liškovi za rychlé tipy. 

Současná situace není lehká pro nikoho z nás, mění se prakticky z hodiny na hodinu. Přejeme vám proto, abyste vše ve zdraví, klidu a duševní pohodě, s potřebnou dávkou ohleduplnosti a odpovědnosti ustáli.