Novinky

Webináře pro vás jako standard

Nová doba si žádá nové činy. Jinak se chováme, jinak pracujeme, jinak se stýkáme, jinak řešíme problémy. 

15. 5. 2020 |

Přemýšleli jsme, jak se i přes současná omezení a zákazy dostat k vám co nejblíže. Volný čas, který nám vznikl tím, že jsme za vámi nemohli dojíždět, jsme využili k vývoji nových služeb. O konceptu naší Bezpečné předváděčky jsme vás už informovali. Někteří z vás neváhali, vyzkoušeli a už poznali, že opravdu funguje.

Vždy jsme se chtěli více věnovat zajímavým tématům a o získané poznatky se s vámi podělit. Máme jich za těch skoro třicet let v oboru opravdu hodně. Sdílíme je s vámi na školeních nebo když vám prodáváme přístroj a snažíme se vás naučit s ním co nejlépe pracovat. Pro předání takových informací na dálku se nám nejvíce zalíbil koncept živých webinářů. Odvysílali jsme jich už několik a další jsou v přípravě. Odvysílané webináře "v koši nekončí". Najdete je všechny pěkně uložené v našem Radetonariu. Nehodil se vám termín vysílání? Potřebujete si zopakovat nějakou informaci? Kdykoli si vybraný webinář můžete pustit znovu.


 

Na své si přijdou všichni

Zpracovali jsme témata ze všech oborů, podívejte se sami.

 

Něco pro plynaře: 

Webinář Jakuba Ulbricha DETEKCE ÚNIKŮ PLYNU Z PODZEMNÍCH PLYNOVODŮ

 

Pro vodaře:

Webinář Pepy Pospíšila MĚŘENÍ PRŮTOKU A TLAKU NA VODOVODNÍ SÍTI,
webináře Jakuba Dirhana NOVÉ TECHNOLOGIE PRO SNIŽOVÁNÍ ZTRÁT VODY A PROČ SI JE NEKUPOVATUKAZATEL ZTRÁT VODY V PROCENTECH – NESMYSL?

 

Pro trasovače a všechny uživatele lokátorů:

Webinář o příslušenství od Michala Juráně s názvem VYUŽIJTE SVŮJ LOKÁTOR NAPLNO!

a webinář Petra Svobody PŘESNOST TRASOVÁNÍ

 

O našich zákaznických službách

jsme natočili kraťoučký webinář s Bětkou Blahovou pojmenovaný PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH SLUŽEB


 

Všechny odvysílané webináře najdete vždy na stránce Radetonaria.

 

Další webináře budou přibývat. Budeme moc rádi, když se jich zúčastníte a ještě raději, pokud si uděláte chvilku a pošlete nám na ně zpětnou vazbu. Oceníme i vaše tipy na to, co by mělo být příště jejich obsahem. Děkujeme, že jste s námi!