Novinky

Primayer se mění na Ovarro

Na přístrojích, které u nás můžete zakoupit, brzy objevíte nové logo. Je to proto, že se náš dlouholetý obchodní partner, specialista na detekci úniků vody Primayer spojil se společností Servelec Technologies pod jednu značku a jedno jméno – Ovarro.

3. 6. 2020 |

 

Pojmenování Ovarro je inspirováno jménem římského učence Marca Terentia Varra. Ten jako první uvedl, že pravidelný hexagonální rastr neboli voštinový vzor je nejlepším způsobem, jak rozdělit povrch na stejné oblasti s nejkratším celkovým obvodem. Charles Darwin později poznamenal, že plástev je mistrovským dílem inženýrství a je naprosto dokonalá z hlediska úspory práce a vosku.

David Frost, generální ředitel Ovarra, vysvětluje, že trh s vodařskými technologiemi vstupuje do mimořádně pulzující fáze, kterou vyjadřuje právě voština (šestiúhelníková strukturu včelích pláství). „Naši zákazníci hledají výjimečnou efektivitu, a té dosáhneme pouze společným úsilím. Stejným jako v rušném úlu.“

Voda je pro Ovarro klíčovým odvětvím. Těšíme se tedy na nové dokonalé přístroje i pokračující spolupráci s tímto dodavatelem.