Novinky

Nový magnetický super zvedák

*Nosnost kovových krytů až 400 kg *Váha zvedáku pouze 4,5 kg *Rozměr nosné magnetické části 23 x 10 cm *Nosná část s robustním kloubem pro snadnou manipulaci *Pogumovaná madla *Stojná část s bezpečnostní reflexní odrazkou

18. 6. 2020 |

 

 

MK400 je nový pomocník pro manipulaci s kovovými kryty šachet a kanálů. Nosnost až 400 kg. Díky tomu není problém zvednout ani profilované nebo značně znečištěné kryty. Snadnou manipulaci se zvedákem zajišťují pogumovaná madla a odolný kloub. Kovové kryty tak snadno zvednete, nakloníte nebo vytáhnete.

Váha zvedáku je jen 4,5 kg. Proto je omezení použití tohoto pomocníka jenom otázkou vlastních sil a možností uživatele, případně příslušných nařízení z oblasti bezpečnosti práce.  

Bezpečnou viditelnost zvedáku podporuje reflexní odrazka, která je umístěna na jeho stojné části. A výrobce myslel i na bezpečnost transportu. Magnetickou část překrývá dřevěný kryt, který spolehlivě magnet odstíní.

Všechny kovové části jsou vyrobeny z nerezové oceli, což zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu zvedáku.

My v Radetonu už super zvedák, který doplňuje dva starší bratříčky se standardní nosností 130 a vyšší nosností 220 kg, testujeme.

  

Chcete vědět víc? Ptejte se u našich odborníků na přístroje.