Novinky

Ohleduplně a odpovědně vol. 2

Tak to tu, přátelé, máme zas. Přes léto jsme se trochu nadechli, s úlevou si vydechli, abychom na podzim zjistili, jak nás ten koronáč převezl.

22. 10. 2020 |

 

Ode dneška máme nový lockdown a s ním omezení nutná k zabránění šíření koronaviru. Vracíme se tedy k opatřením, která s sebou nesou nezbytnou vyšší zodpovědnost. Mají bohužel dopad zejména na osobní styk. Část našeho týmu se vrátila k práci z domova. Ve firmě zůstal jen nezbytně nutný počet lidí, abychom mohli přístroje pro vás přijímat i expedovat. Kluci na servisu také zůstávají a přístroje přijímají, opravují a opravené odesílají, kamkoli si řeknete.

Osobní návštěvy z pochopitelných důvodů omezujeme jen na ty opravdu nezbytné. Vždy si však pro jistotu předem schůzku domluvte, ať není nikdo z nás zaskočen a návštěva proběhne k vaší spokojenosti. Vše napravíme, až se přežene druhá vlna koronavirová.

Obnovujeme pro vás i službu "BEZPEČNÁ PŘEDVÁDĚČKA". Přístroje, o které máte největší zájem, vám zašleme domů a s pomocí "rozšířené reality" si je budete schopni sami vyzkoušet. Chcete se dozvědět více? Pak čtěte a objednávejte zde

Stručně a přehledně tuto službu představila v našem webináři i Bětka, takže pokud máte raději mluvené slovo, o Bezpečné předváděčce se dozvíte více na tomto odkaze.