Novinky

Gratulujeme našim oceněným dodavatelům

Na začátku června oceňovala asociace American Water Works Association (AWWA) 2 naše dodavatele prestižními cenami za přínos a inovace. Jsme moc rádi, že toto ocenění potvrdilo kvalitu i užitečnost přístrojů, které pro vás vybíráme.

8. 6. 2021 |

 

AWWA je mezinárodní nezisková, vědecká a vzdělávací organizace, založená za účelem zlepšení kvality vodovodní infrastruktury a dodávek vody. Založena byla v roce 1881 a v současnosti má asi 50 000 členů po celém světě. 

 

 

American Water Works Association právě oznámila, že náš dodavatel satelitních technologií pro vyhledávání úniků vody, Utilis Corp, získává ocenění Innovation Award za průlomovou technologii v oblasti vodárenství. Nové ocenění oceňuje členy AWWA za naplnění vize inovační iniciativy asociace, inspiruje, doplňuje a zlepšuje osvědčené postupy ve vodohospodářství.

 

 

"Tato technologie skutečně mění hru," řekl bývalý prezident American Water Works Association Charlie Anderson z CDM Smith a člen komise, která rozhodovala o vítězích. "Může ušetřit náklady na detekci úniků předem, najít vzdálené podpovrchové netěsnosti, pomůže také s predikcí nutné obnovy systému."

*Satelitní technologie Utilis představujeme na stránce www.unikyvody.cz

 

 

 

Dalším oceněným dodavatelem byl náš dvorní dodavatel přístrojů pro vodaře: Ovarro (dříve fungující pod názvem Primayer).  Ovarro získalo ocenění AWWA Water Industry Awards - Winners Award ve spolupráci s Anglian Water za jejich spolupráci na projektu Enigma3HyQ.

*Oceněný systém Enigma 3 HyQ pro sledování vodovodní sítě najdete ZDE

 

 

Jsme velmi hrdí, že tato ocenění potvrdila přínos obou systémů, které Radeton dodává českým zákazníkům.

 

Satelitní technologie Utilis představujeme na stránce www.unikyvody.cz
Oceněný systém Enigma 3 HyQ pro sledování vodovodní sítě najdete ZDE