Novinky

Do ZOO Brno už se můžete zajít podívat i na LOKÁTOR

Každý rok v Radetonu podporujeme charitativní projekty, zdravotně handicapované, seniory, děti v domovech nebo třeba malé sportovce. Více si můžete přečíst v sekci Pomáháme pomáhat.

13. 12. 2021 |

 

 

POMÁHAT: TOTO SLOVO JE NÁM BLÍZKÉ

Těch, kteří potřebují pomoci je všude kolem nás spousta. Je velice těžké vybrat, kde pomůžeme právě v daný okamžik. Letos jsme se rozhodli podpořit brněnskou zoo. Brněnská zoo je od nás vzdálena pouze 5 km, tedy co by kamenem (zhruba 166 krát) dohodil.

Covidové restrikce zasáhly zoo po celé republice. Omezení, uzavření, znovu omezení… A všichni si umíme představit důsledky takového stavu trvajícího 2 roky.

Když jsme tedy byli osloveni brněnskou zoo, že by v areálu potřebovali jeden z našich lokátorů, nemuseli jsme zrovna dlouho váhat.

 

 

 

„NIKDO NENÍ ZBYTEČNÝ NA SVĚTĚ, KDO ULEHČUJE BŘEMENO NĚKOMU JINÉMU." (CHARLES DICKENS)

 

Do brněnské zoo jsme dodali nejnovější lokační sadu pro lokalizaci inženýrských sítí, model RD7200. Kolega.  V zoo jej budou využívat k lokalizaci v zemi položených inženýrských sítí (vody, plynu, silových kabelů apod.). Michal zároveň zaškolil pana technika, což velmi zajímalo žirafy i plameňáky :)

Jsme rádi, že naše produkty mají vysokou míru užitečnosti a že můžeme podpořit místo jako je brněnská zoo.

Pokud jsme vás inspirovali a rádi byste zoo také pomohli, mrkněte na jejich stránky, jak to můžete udělat.

 

Přejeme všem pěkný adventní čas a do Zoo Brno, ať jim lokátor slouží.