Život v Radetonu

Giving Tuesday - světový svátek dárcovství

Dnes je největší svátek dárcovství a nejštědřejší den v roce, který oslavuje celý svět. Je čas zapomenout na Black Friday, na bombastické slevy a nákupy pro sebe samé. Je čas pomoci těm, kteří se bez naší pomoci neobejdou a kterým svým darem usnadníme život.

3. 12. 2019 |

Nově jsme se spojili s neziskovkou Domov pro mne, z. s., které jsme pomohli financovat pořízení šikmé schodišťové plošiny pro invalidy.

A takhle vypadá FREE WHEEL – přípojné zařízení, díky němuž si klienti vyzkouší turistiku na vozíku. Ten jim umožní pohyb v horším terénu. Přispěli jsme na jeho nákup brněnskému paracentru Fénix, které pomáhá lidem po poškození míchy a jejich blízkým při návratu do aktivního života. Naše logo tak získalo čestné sponzorské místo i na vozidle společnosti.

Díky štědrosti některých našich zákazníků se rozšířila naše spolupráce s organizací DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. Zaujaly nás projekty, díky nimž pomůžeme konkrétnímu dítěti splnit jeho sen. Společně jsme zaplatili pobyt na dětském táboře malé Helence, která by se jinak nemohla setkat se svou sestrou. Malému Rendovi jsme zakoupili stavebnici Lego, abychom mu ukrátili dlouhou chvíli v nemocnici, kde čeká na operační zákrok.

Patronkou projektu „Přál(a) bych si...” je dvojnásobná olympijská vítězka Bára Špotáková.

(Zdroj: https://www.dejmedetemsanci.cz/0/prala-bych-si/53/patron-of-the-project.html)

„JE KRÁSNOU ODMĚNOU TOHOTO ŽIVOTA, ŽE ŽÁDNÝ ČLOVĚK SE NEMŮŽE UPŘÍMNĚ SNAŽIT POMOCI DRUHÉMU, ANIŽ BY POMOHL SOBĚ.“ (RALPH WALDO EMERSON)

My pomohli, pomůžete i vy?

V naší Klientské zóně můžete přispět na dobrou věc ze svého bodového konta. My vámi darované body proměníme na peníze a zašleme tomu, koho si vyberete, například z naší nabídky.
Máte vlastní tip? Pište nám vaše doporučení na skupiny, neziskovky, lidi, instituce, které potřebují pomoc a kde je jistota, že pomoc padne na úrodnou půdu a skutečně pomůže! Pošlete nám váš návrh.