Život v Radetonu

Potřebují nás víc než kdy jindy

Minulý víkend začal advent. Doba, kterou milujeme – ať už pro tu úžasnou atmosféru, blízkost, vzájemnost, nebo radost z dárků, které dáváme i dostáváme. Nedílnou součástí tohoto období je GIVING TUESDAY – celosvětový den štědrosti a dobrých skutků.

30. 11. 2020 |

 

Od jara se snažíme popasovat se situacemi, které jsou pro nás všechny nové. Spousta z nich nás zatížila psychicky i hmotně. Tradiční a známé jsme nuceni měnit a opouštět, učíme se dělat věci i žít jinak. Co se však nezměnilo, je fakt, že existují lidé, kteří se z různých důvodů neobejdou bez pomoci druhých. Bohužel ubývá zdrojů, které si mohou dovolit pomoci a přibývá těch, kteří pomoc sami potřebují. 

            

Radeton každoročně podporuje různé projekty. Těší nás, že společně s námi pomáhají naši zákazníci. Jejich body z Klientské zóny měníme na koruny a ty posíláme na charitativní účely. Například pan Adam Chrenka z firmy Patok a. s. a pan Pavel Findejs se rozhodli pomoci ParaCENTRU Fénix, které pomáhá lidem po poškození míchy a jejich blízkým při návratu do aktivního života.

Paracentrum právě v těchto dnech spustilo kampaň Roztáčíme, která se zaměřuje na životní příběhy klientů a celkovou osvětu proti úrazům páteře a míchy. 

Připojit se k darovací kampani můžete i vy! Vaše body rádi proměníme v pomoc této či jiné vámi vybrané nadaci nebo společnosti. Napište nebo zavolejte Monice (pecarova@radeton.cz, 777 264 624).

"Kdo nedělá nic pro druhé, nedělá nic pro sebe." (Johan Wolfgang von Goethe)